Ze všech koutů světa se na nás chrlí nespočet nových zajímavých kosmetických značek. Mnohé z nich zaručují, že Vám dopomohou k dokonalejší a mladší pleti. Ti z Vás, kteří jsou ale méně odvážní a zůstávají u stálic mezi značkami na trhu, mohou vidět jejich snahu prosadit se na kosmetickém poli a urvat si své místo na slunci pomocí nových produktů. Bohužel, většina těchto značek zapomíná na jedno: s běžícím časem, v průběhu let, se vyvíjí i lidská pokožka.

Ženy stále více užívají antikoncepci, čímž dostávají do těla nežádoucí hormony. Zelenina a ovoce se dlouhodobě ošetřují pesticidy, aby se prodloužila jejich trvanlivost. Zvířata se krmí antibiotiky a zpracování masa se v různých koutech naší Země podobá spíše hororu, než opravdovému chovatelství. Dříve jsme jedli převážně jen lokální potraviny. Dnes, když jdeme nakoupit do obchodu, jsou zde potraviny z celého světa. Jak je tedy doopravdy staré jídlo, které jíme? Ve skutečnosti musí urazit dlouhou cestu před tím, než se dostane k nám na talíř.

Naše pracovní podmínky a nároky na každého jedince den ode dne zvyšují. Sociální sítě, média, ale i zaměstnavatelé, vyvíjí obrovský tlak na každého z nás. Téměř všichni, kteří se chtějí začleňovat do společnosti, se snaží být úspěšnější, krásnější, chytřejší a chtějí vydělávat více peněz. Je to neskutečně náročný kolotoč, jehož rychlost otáček se každým dnem zvyšuje. Snažit se v něm úspěšně udržet a vyváznout bez následků, není vůbec jednoduché. Vše výše zmíněné má negativní vliv na naše zdraví a tudíž i na naši pokožku.

Proč se tedy stále vyrábí produkty, které řeší pouze ,,problémy“ mastné, suché, nebo smíšené pleti? Většina žen, které mne navštěvují v salonu, má v dnešní době zcela jiné problémy. Akné ve 40-ti letech, hluboká ložiska plná kožního mazu a nečistot, pigmentové skvrny, sklony k vráskám, pleť pokrytou osypkami, které nejdou nijak odstranit. Tyto všechny problémy nepochází z typologie Vaší pleti a rozhodně za ně nemůže jen genetika. Jsou o našem způsobu života, o tom, co jíme, jaké kosmetické produkty používáme a o množství stresu, který prožíváme. Dobrá zpráva je, že tuto celkovou dysbalanci organismu je možné napravit.

Přemýšlejte nad tím, co jíte, odkud pochází potraviny, které máte na talíři, a co v životě prožíváte. Nad tím, proč je stav Vaší pokožky takový, jaký je. Co obsahují Vaše kosmetické přípravky a zda doopravdy řeší Váš konkrétní problém s pletí.

Linda Meredith, výjimečná žena, která vyvinula úžasnou kosmetickou řadu produktů zaměřující se na civilizační problémy pleti v 21. století., dává odpovědi na všechny Vaše otázky.

Každý ale není odborníkem, proto je na místě, nechat si v těchto věcech poradit. Bude mi velkým potěšením, se s Vámi osobně setkat a společně řešit Váš aktuální i dlouhodobý stav pleti. Uvidíte sami, jak rychle bude Vaše tělo a s ním i Vaše pleť reagovat na pozitivní přísun změň Vašeho přístupu v péči o pleť.

Těším se na Vás,

Vaše Beauty Guru