Hyaluronic Collagen Gel – Linda Meredith

2 550 

Tento lehký a nelepivý kolagenový gel je dokonalým vzpružením pro jakýkoliv typ pleti. Nejenže aktivně doplňuje hladinu ubývajícího kolagenu ve Vaší pokožce, díky jeho rychlé absorpci pocítíte okamžité zpevnění pleti. Obsahuje extrakt z přesličky, který pomáhá vyživovat kolagenová vlákna, a jako doplněk kyselinu hyaluronovou, která je nedílnou součástí zdravé a krásné pokožky.

Skladem

Popis

Kolagen je základní stavební jednotkou naší kůže. Po dosažení 20-tého roku našeho života se kolagenová vlákna začínají ztenčovat, čímž dochází k úbytku kolagenu v naší pokožce. Pro udržení mladistvého vzhledu a perfektní kondice pleti je tedy třeba kolagen pravidelně doplňovat. Na trhu je nespočet nabízených produktů obsahujících kolagen různého původu. Aby kolagen snadno pronikl do pokožky, je třeba najít takový druh, který se díky své molekulární struktuře snadno a rychle vstřebá co nejhlouběji do pokožky. Z tohoto důvodu vyvinula Linda Meredith produkt, který se ihned po nanesení vstřebá pod povrchem pokožky. Díky struktuře malých molekul zvoleného druhu kolagenu napomáhá intenzivně doplňovat hladinu kolagenu naší pokožky, a to i v jejích hlubších vrstvách.

Aplikace (použití):

KROK 1: Naneste přibližně 3 – 4 pumpičky gelu do Vašich dlaní a pomocí konečků prstů jej aplikujte na vyčištěný obličej. Collagen aplikujte i v oblasti horních víček a blízkém okolí Vašich očí…

KROK 2: Collagen gel stačí pouze nanést na pleť, nemusí se vmasírovat, sám se rychle vstřebá. Po jeho aplikaci dále použijte HYDRATING MIST a následně SERUM nebo jiný, Vámi zvolený, krém od Lindy Meredith.

Další informace

Obsah

50ml

Mohlo by se Vám líbit…