Phyto 4+ Linda Meredith

1 950 

Phyto 4+ je léčivý balzám s intenzivní bylinou vůní, pomáhá širokému spektru kožních problémů. Má příjemně krémovou a lehkou texturu, díky které se snadno vstřebává. Je ideální pro zpevnění pokožky, ale také k redukci jejích problémů. Je vhodný pro mastnější pokožku s projevy akné nebo pro pokožku s větším množstvím rozšířených žilek. Obsahuje Vitamín E, sladký mandlový olej, dále vitamíny A, B1, B2, B6 a extrakt z levandule. Díky tomuto složení, Vaše pokožka znovu nabude perfektní kondici a zdravý vzhled.

Skladem

Popis

Phyto 4+ je velice účinný krém s jedinečným aroma a léčivými vlastnostmi. Byl vyvinut pro pokožku, která prochází hormonálními změnami, nebo vykazuje jiné známky dysbalance (akné, rozšířené žilky či další projevy poškozené pokožky).

Výběr zde obsažených vitamínů a přítomnost vysokého obsahu Aloe Vera, redukuje veškeré záněty a podráždění. Phyto 4+, díky obsahu blahodárných esenciálních olejů, pokožku nevysušuje, naopak ji hloubkově vyživuje. Dokáže rozpouštět nahromaděný kožní maz a harmonizovat jeho tvorbu. Pro zdokonalení výsledků a dosažení maximální výživy doporučuje kombinovat Phyto 4+ s olejovým SÉREM Linda Meredith.

Aplikace (použití):

KROK 1: Přibližně 3-4 pumpičky krému aplikujte na vyčištěnou pleť a rovnoměrně rozetřete po celém obličeji. Lze jej použít i na Váš dekolt a krk…

KROK 2: Po jeho aplikaci byste neměli cítit žádné napětí na pokožce. Pokud ano, doporučujeme kombinovat Phyto 4+ a SERUM, především pro večerní použití.

Další informace

Hmotnost 0,05 kg
Obsah

50ml