Hydrating Gel – Linda Meredith

1 250 1 875 

Tento jedinečný enzymatický peeling poskytuje nadstandartní účinky v oblasti exfoliace pleti. Rozpouští odumřelé buňky na povrchu pokožky, hloubkově hydratuje Vaši pleť a vyhlazuje jemné vrásky. Obsahuje rozjasňující citrusové oleje, výtažky hluchavky bíle a borneol botanical extrakt.

Popis

Existuje mnoho produktů sloužících k odstraňování odumřelých buněk kůže, ale žádný z nich nepůsobí proti vráskám a nemá tak silné hydratační účinky. Tato gelová péče dodá Vaší pleti dětskou jemnost. Hydratuje nejen svrchní vrstvu, dostává se hluboko do pokožky, kde také pracuje na uvolnění kožního mazu a hlouběji usazených nečistotách. Citrusové oleje okamžitě rozjasňují pokožku. Obsažené enzymy aktivně rozpouští odumřelé buňky a intenzivně prokrvují Vaši pleť, která je po použití HYDRATING GELU úžasně vláčná, svěží, vyčištěná a zářivá.

Aplikace (použití):

KROK 1

Naneste na obličej dostatečné množství HYDRATING GELU. Po krátké chvíli ucítíte hřejivý a poměrně intenzivní pocit. To je zcela normální reakce, ke které dochází díky vysokému podílu limetkového oleje v gelu. Nejedná se o žádný druh alergie. Pokud jste velice citliví v oblasti očí, raději na tuto partii gel nepoužívejte. V opačném případě lze nanést jemnou vrstvu i v okolí očí…

KROK 2

Vstřebá-li se produkt rychle do pokožky, Vaše pleť Vám říká, že je dehydratována. V tomto případě naneste druhou vrstvu gelu. Když se produkt již neabsorbuje úplně, Vaše hydratace je dokončena. Některé oblasti obličeje se mohou více dehydratovat než jiné. Gel se obvykle vstřebává nejprve na čele a tvářích, proto v těchto oblastech může být zapotřebí trochu většího množství produktu…

KROK 3

Nechte produkt působit na obličeji, dokud nezaschne, pak jej jemně opláchněte vlažnou vodou. Následně pokožku ošetřete HYDRATING MIST a použijte Vaši denní nebo noční péči.

Další informace

Hmotnost -
Obsah

50 ml, 120 ml