Amazon Enzyme Peel – Linda Meredith

1 935 

Jemný, krémový, enzymatický peeling s obsahem papáji a ananasu. Šetrně odstraňuje odumřelé buňky, aniž by došlo k narušení či poškození povrchu pokožky. Drobné částečky ořechových skořápek pro důkladnější čištění, společně s přírodním léčivým aloe vera, jsou ideální kombinací, která Vaši pleti dodá jasnější a mladistvý vzhled.

Není skladem

Popis

Základem krásné pokožky je její vyhlazený a čistý povrch. Šetrné odstraňování odumřelých buněk, bez jakéhokoli drastického zásahu v podobě mechanického peelingu, by mělo probíhat v pravidelných intervalech, a to s největší možnou jemností. Zlepšíte tak kvalitu a vitalitu Vaší pleti, a celkově urychlíte obnovovací proces Vaší kůže.

Tloušťka pleti se u každého jednotlivce liší, a proto je rozhodující volba správného peelingového produktu a četnost jeho použití. V opačném případě by mohlo dojít k poškození nových povrchových vrstev. Pro ideální výsledky používejte AMAZON ENZYME PEEL 1x týdně po dobu 15-ti minut.

AMAZON ENZYME PEEL je vhodný i pro velmi citlivou pleť, jelikož šetrně a jemně rozpouští odumřelé buňky. Jeho krémová konzistence a blahodárné složení, bohaté na přírodní enzymy a mastné kyseliny, zanechává pleť rozjasněnou, hladkou, dokonale čistou a krásně provoněnou.

Aplikace (použití):

KROK 1
Konečky prstů jemně naneste dostatečné množství (jedna kávová lžička) AMAZON ENZYM PEEL na celý obličej a krk. Začněte od čela a postupujte směrem dolů…

KROK 2
Nechte ho působit přibližně 15 minut. Při tomto procesu můžete být aktivní a dělat věci, které potřebujete, nebo si vychutnat jeho svěží a příjemnou vůni u odpočinku…

KROK 3
Následně, pomocí konečků prstů a teplé vody, produkt důkladně smyjte ze všech částí obličeje. Obličej jemně masírujte, v žádném případě nedrhněte! Poté Vaši pleť ošetřete pomocí HYDRATING MIST a naneste Váš oblíbený krém.

Další informace

Obsah

50 ml