Net-45 – Linda Meredith

1 480 2 100 

Krém plný blahodárných látek, jako jsou Beta Glucan, Vitamin A a B5, dodá Vaši pleti potřebou výživu a doplní hladinu nezbytných vitamínů. Citrusové oleje z limetky a pomerančovníku pomáhají snížit výskyt pigmentových skvrn a rozjasnit Vaši pleť. Sladký hedvábný mandlový olej, olej z avokáda a kamélie, ve spojení s heřmánkem a geraniem, hloubkově regenerují poškozenou tkáň a zanechávají pokožku vláčnou a vyhlazenou.

Katalogové číslo: - Kategorie: , , ,

Popis

Naše pokožka postupem času vykazuje viditelné známky poškození. Jemné i hlubší vrásky, ztrátu elasticity, otupělost vůči doposud používaným produktům, ztrátu hladkosti, hydratace, pigmentové i stařecké skvrny. Všechny tyto problémy jsou urychleny například: špatnou životosprávou, vysokým UV zářením, ztrátou hydratace a nedostatkem vlhkosti.

Kromě toho, přirozený proces stárnutí způsobuje, že naše tělo má sníženou míru tvorby základních prvků pokožky, jako jsou: bílkoviny, elastin, kolagen, ceramidy a další. Při nižší než optimální míře těchto prvků, pleť strádá na vitalitě a ztrácí schopnost přirozené regenerace. NET-45, díky svému složení, zpomaluje tento nemilosrdný proces a celkově zlepšuje stav a vitalitu naší pokožky. Chrání ji před ztrátou vlhkosti a doplňuje potřebné živiny.

Při celkové dehydrataci a vyčerpanosti, naneste NET-45 na vyčištěný obličej a dopřejte si jeho blahodárné regenerační účinky, bez ohledu na Váš typ a stáří pleti.

Aplikace (použití):

KROK 1: Dostatečné množství krému (přibližně velikost kuličky hrášku) aplikujte na celý obličej a jemně ho vmasírujte. Postupujte od středu Vašeho obličeje. Po chvíli dojde k uvolnění léčivého oleje z krému NET-45 a na obličeji se vytvoří lesklý kluzký povrch.  Po několika dalších minutách se úplně vpije do pokožky…

KROK 2: Nezapomeňte NET – 45 rozetřít i na krku, ale nepoužívejte ho v blízkosti očí. Jeho textura může být pro Vaši kůži v této oblasti příliš těžká…

KROK 3: Pokud chcete podpořit intenzivnější regeneraci, dopřejte si masáž obličeje za pomoci tohoto báječného krému. Jednou za týden můžete NET-45 použít i jako vyživující a regenerační masku.

Další informace

Hmotnost -
Obsah

30g, 50g