Sleva!

Detoxifying Intensive Complex

Original price was: 2 650 Kč.Current price is: 2 120 Kč.

Detoxikační intenzivní komplex je zaměřen na pokožku, která je vystavována městskému prostředí a rychlému životnímu stylu. Znečištění ovzduší, kouř, modré světlo a stres. To všechno jsou aspekty urychlující proces stárnutí pokožky. Aromatické oleje, získané z rostlin, které mají léčivé a zklidňující účinky, zabraňují poškození a únavě namáhané pleti. Stopové prvky, tvořící druhou část intenzivního komplexu, zvyšují účinky olejů a poskytují pokožce životně důležité složky pro její regeneraci a návrat ztracené vitality v důsledku stresu a životního stylu.

Skladem

Popis

Intenzita a složení těchto komplexů nabízí řešení pro pokožku, která se velmi špatně okysličuje, je poškozená slunečním zářením, případně je mdlá a zašedlá. Lahvička s esenciálními oleji obsahuje  grapefruitový olej, olej z rozmarýnu, peprmintový olej a olej z mrkve. Stopové prvky jsou zaměřené na odstranění toxinů a zvýšení obranyschopnosti. Hořčík tonizuje a stimuluje tvorbu kolagenu, zinek působí jako antioxidant, léčí a zlepšuje výměnu kožních buněk. Dále jsou zde obsaženy blahodárné látky jako železo, draslík, a kyselina mléčná.

V intenzivních komplexech se nachází tři kategorie stopových prvků a esenciálních olejů. Každá z nich se zaměřuje na specifické potřeby jednotlivých typů pleti a ošetřuje pokožku s viditelnými výsledky.

Aplikace (použití):

Intenzivní komplexy se dají použít dvěma způsoby:

  1. Každodenní ošetření pleti: 3-5 kapek vašeho intenzivního komplexu naneste na ruce a aplikujte ho přímo na obličej, krk a dekolt jako sérum. V pokožce tak dojde k intenzivní výživě a podpoře regenerace a obnovy buněk.
  2. Doplnění vašich dalších produktů: Zintenzivněte svoje produkty přidáním několika kapek vašeho intenzivního komplexu. Smíchejte krém, šampon, tělové mléko a další produkty v dlani spolu s intenzivními komplexy a použijte dle instrukcí daného produktu.